Apol Budget & Bewind


Postbus 8053
9702 KB Groningen
Email: info@apolbb.nl
Tel: 050-850 9000
KvK: 57181632

 

Inloggen

Over ons

Apol budget & bewind is in 2013 opgericht door Louisa Apol. Zij is erkend professioneel beschermingsbewindvoerder en voldoet jaarlijks aan alle gestelde kwaliteitseisen van zowel de Rechtbank als branchevereniging NBPB. Wij leveren de kwaliteit die nodig is om de werkzaamheden goed en adequaat uit te voeren.

Wij zijn lid van de branchevereniging NBPB.

Curriculum vitae:

2000-2004 Opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond.

2005-2008 Werkzaam bij de Belastingdienst Toeslagen en Inkomstenbelasting.

2008-2011 Achmea pensioenverzekeren.

2011 Post HBO opleiding beschermingsbewindvoerder / financiële zorgverlener.

2011–2012 Beschermingsbewindvoerder in loondienst.

2013 Oprichting Apol budget en bewind.

Om de kwaliteit te waarborgen volgt zij jaarlijks bijscholing in het kader van de Permanentie Educatie (PE).

Door deze brede achtergrond kan zij volop gebruik maken van haar opgedane kennis, ervaring en netwerk om mensen te ondersteunen en hun financiën terug op de rails te krijgen.

Missie

Apol Budget & Bewind is een professionele financiële dienstverlener. We helpen onze klanten grip te krijgen en houden op hun financiële situatie. Centraal in ons handelen staat een professionele houding, verantwoordelijkheid, creativiteit, passie voor het werk, betrokkenheid en oprechtheid.

Visie

Iedereen heeft recht op kwaliteit van leven. We geloven dat we onze klanten het best bedienen door hen financieël zelfredzaam te maken, danwel langdurig financieël te ontzorgen.

Werkwijze

Iedere situatie is uniek. Afhankelijk van persoonlijke omstandigheden en situatie zal er gekeken worden welke stappen er gezet gaan worden om u de rust en de ruimte te geven om uw leven te kunnen leiden.

In eerste instantie zult u zoveel mogelijk werk uit handen worden genomen op financieel gebied. Zodra de begroting op orde is, bekijken we wat u zelf weer zou kunnen en willen doen. Dat doen we met een persoonlijk stappenplan, waarbij ook eventuele schulden worden aangepakt.

Samen proberen we u weer financieel zelfredzaam te maken. Wanneer zelfredzaamheid niet mogelijk of ongewenst is, kunt u blijven vertrouwen op onze dienstverlening.

Ons kantoor werkt goed samen met andere hulpverlenende instanties, gemeenten, woningbouwverenigingen, banken en nutsbedrijven.

Bij ons bent u geen nummer. Wij hebben een persoonlijke benadering en laten iedereen in zijn/haar waarde. Maatwerk, respect, wederzijds vertrouwen en duidelijkheid staan bij ons voorop. Af en toe een gezonde dosis humor mag ook zeker niet ontbreken.

IFZ logo

NBPB